Stilstaan

 

Column in het Papendrechts Nieuwsblad van 1-1-2020Column in Het Papendrechts nieuwsblad van 1 januari 2020

Het einde van het jaar, voor veel mensen een drukke tijd. Al weken is het een drukte van belang in de winkels en de laatste dagen voor Kerstkrijg je overal goed bedoeld 'fijne feestdagen' gewenst. Iedereen rent van winkel naar winkel voor nog nét die paar laatste boodschappen of cadeautjes. En ik? Ik ren lekker mee. Tot ik imenad stil zie staan die ik ken. Zijn vrouw is dit voorjaar overleden, ik heb haar afscheid begeleid. Ik vergeet mijn haast en samen staan we stil. We staan stil bij hoe het afgelopen tijd met hem is gegaan en hoe het nu, en de komende dagen, voor hem is...

Lees verder op de website van het Papendrechts nieuwsblad

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.