Contact

Heeft of krijgt u (binnenkort) met een overlijden van een dierbare te maken? Aandacht voor Afscheid biedt u kosteloos en vrijblijvend een oriënterend gesprek aan. Tijdens dit gesprek kunt u alle vragen stellen en kijken of het ‘klikt’ met de uitvaartbegeleider. Bel 06 -24 20 46 30 voor het maken van een afspraak of vul het contactformulier hiernaast in.

Telefoon

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30

Mail

algemeen : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
administratie : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Postadres

Kerkbuurt 122 
3354 XM Papendrecht


Wilt u een indicatie van de kosten voor een uitvaart ontvangen?
Vraag vrijblijvend een offerte aan.


IBAN NL90 RABO 0332599892
KvK nummer: 72527064


Samen Dementievriendelijk

Logo Samen dementie vriendelijkIk ga dementievriendelijk te werk en ben tevens gecertificeerd trainer voor 'Samen Dementievriendelijk'. U kunt mij benaderen als u geïnteresseerd bent in een training. Of kijk op samendementievriendelijk.nl/over-ons voor het aanbod voor uw organisatie of gemeente.

 


Aandacht voor afscheid is Partner van Stichting Anders


Carla van Hemert is in te zetten als gastspreker, om onderwerpen als verlies, afscheid, verdriet en rouw beter bespreekbaar te maken.
Voor basisscholen groep7/8 is het lespakket ‘Doodgewoon in de klas’ door Stichting Tot Zover ontwikkeld, hierbij zijn landelijk gastsprekers in te zetten. Carla van Hemert is gastspreker voor Papendrecht en omgeving (Dordrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Alblasserdam, Sliedrecht, Molenwaard, Ridderkerk, Barendrecht, Gorinchem, Hoeksche Waard)

Logo's van Stichting 'Tot zover' en illustratie behorende bij lespakket 'Doodgewoon in de klas'