Samen dementievriendelijk

Certificaat samen DementievriendelijkZowel privé als in mijn werk heb ik te maken met dementie. Voor mij is ‘dementievriendelijk’ werken en door het leven gaan een vanzelfsprekendheid. Helaas is dat nog niet voor iedereen zo. Dat komt ook doordat dat mensen te weinig weten over dementie, hoe je mensen met dementie kunt steunen en hoe je dementie kunt herkennen. Daarom zet ik mij ook in als trainer voor ‘Samen dementievriendelijk’. Zo draag ik bij aan dementievriendelijke organisaties en een maatschappij waarin mensen met dementie worden gesteund. U kunt mij benaderen als u geïnteresseerd bent in een training. Of kijk op  samendementievriendelijk.nl/over-ons voor het aanbod voor uw organisatie of gemeente.

 

 

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.