Cirkel

Vrouwen van het Draagstersgilde brengen een overledene vrouw naar haar laatste rustplaatsAfgelopen maandag weer een mooi afscheid mogen begeleiden. Bijzonder detail: de overledene werd gedragen door vrouwen van het Draagstersgilde. Zo wordt de cirkel van het leven symbolisch rond gemaakt. Vanuit de gedachte dat ieder mens voor zijn of haar geboorte wordt gedragen door een vrouw, werd de overledene ook door vrouwen gedragen naar haar laatste rustplaats. Vrouwen dragen je het leven in en het leven uit.

Afscheidsfotograaf Peter Verheijen was erbij. De foto’s zijn met toestemming van de familie geplaatst.

 

 

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.