Vragen staat vrij

Als zelfstandig en onafhankelijk uitvaartbegeleider schrijf en publiceer regelmatig over wat ik meemaak (uiteraard altijd op een discrete en integere wijze en waar van toepassing met toestemming van de familie) of wat me bezighoudt. Ik merk dat mensen altijd heel geïnteresseerd zijn in mijn vak en het mensen ook aan het denken zet. Ik zie het ook wel als mijn missie om lastige onderwerpen, zoals verlies, afscheid nemen en rouw, wat makkelijker bespreekbaar te maken tussen mensen. Ik ben dus ook heel blij met de vraag voor een maandelijks column in het Papendrechts Nieuwsblad. Vanaf eind oktober 2019, iedere laatste woensdag van de maand te lezen. Mocht je nu een vraag of onderwerp hebben waar je wel eens een column van mij over zou willen lezen? Bel ( 06 – 24204630) of mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) me gerust!

De gepubliceerde colums kun je vinden in het onderdeel media op deze website.

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.