Stil staan

Gedicht - Count your garden by the flowers, never by the leaves that fall. Count your days by golden hours, don't remember clouds at all. Count your nights by stars, not shadows. Count your years with smiles, not tears. Count your blessings, not your troubles. Count your age by friends, not years. Author UnknownVandaag, 23 september, is het Vergankelijkheidsdag. Een dag, die in het leven is geroepen om stil te staan bij onze sterfelijkheid en je ideeën en wensen daarover bespreekbaar te maken. En dat kan zoveel waard zijn!

Dit gedichtje bijvoorbeeld, was heeeeel lang geleden door een alleenstaande mevrouw uitgezocht, om bij haar afscheid te gebruiken. En toen het zover was, wisten haar naasten dat er ergens een briefje te vinden moest zijn waar dit op stond. Een klein voorbeeld, maar voor de naasten erg belangrijk. Stilstaan bij de dood, geeft ook waarde aan het leven.

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.