Weekend van de begraafplaats

 Wat kunt u verwachten?

  • Er is een ontmoetingsplek op de begraafplaats, met diverse informatie zoals inkijkexemplaren van boeken, informatie over de mogelijkheden van de begraafplaats Papendrecht en de rondwandeling op de begraafplaats met bijbehorende verhalen op papier;

  • U kunt op eigen gelegenheid de ‘verhalen-rondwandeling’ maken, of ervoor kiezen de wandeling te maken onder begeleiding van een verhalenverteller;

Twee lezingen:

  • Vrijdag 24 mei om 19 uur verzorgt Marry Vreeken van ‘Leren verliezen’ een lezing. Marry is rouw en verliesbegeleider. Wat Marry aanspreekt in het thema rouw en verlies is dat het gaat om de essentie van leven. Ieder van ons krijgt te maken met verlies. Het is belangrijk dat we leren omgaan met zowel kleine als grote verliezen. Het leven is niet maakbaar, we hebben te dealen met onze kwetsbaarheid. Daarom startte zij haar eigen praktijk met de naam ‘Leren verliezen” ( www.lerenverliezen.nl )

  • Zaterdag 25 mei om 19 uur verzorgt Machteld Stakelbeek een lezing. Machteld is psycholoog, coach, spreker en auteur, zie ook www.machteldstakelbeek.nl . Ze schreef onder meer het boek ‘Dag dood, tot later – een verkenningsgids voor de levenden’. Machteld schrijft en spreekt op een lichte manier, over het vaak zo donkere thema dood. Want, hoe ga je om met het besef dat iedereen vroeg of laat de dood ontmoet? Machteld biedt inzichten en troost met haar benadering over de dood.

Uitnodiging
U bent van harte welkom om op 24 en/of 25 mei naar de begraafplaats te komen, de toegang is gratis. Heeft u een verhaal over de begraafplaats, over een graf of over een persoon die is begraven of bijgezet op de begraafplaats? Stuur dit dan uiterlijk 17 mei in, zodat het aan de ‘verhalen-rondwandeling’ kan worden toegevoegd.

Komt u naar één of beide lezingen of wilt u aan een begeleidde verhalen-rondwandeling deelnemen? Dan stellen we het op prijs wanneer u zich voor af aanmeldt, zodat we weten met hoeveel belangstelling de organisatie ongeveer rekening kan houden.

Uw verhaal insturen of aanmelden kan via email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch naar Carla van Hemert via 06-24204630.

 

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.