Duurste begraafplaatsen…?

 

Tabel graf- en crematiekosten 2019

In het onderzoek wordt overigens alleen gekeken naar zogenaamde ‘particuliere’ graven. Dat is de duurste optie en het alternatief van een ‘algemeen’ graf is er natuurlijk ook. Cremeren kost veelal minder dan begraven, maar ook de tarieven van crematoria in onze regio lopen sterk uiteen. 
Kortom: het is een wereld op zich. Wilt u eens een transparant overzicht van wat een uitvaart u (ooit) gaat kosten? 
Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid zet uw wensen en behoefte én de kosten ervan graag voor u op een rijtje! Uiteraard is dit geheel vrijblijvend. Neem gerust contact op via email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch: 06 – 24 20 46 30.

https://www.uitvaart.nl/monuta-presenteert-graf-en-cr…/57611

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.