Aandacht voor Afscheid voor vragen en advies

Heeft u een vraag? Blijf er niet mee rondlopen, stel hem gerust. Er blijft vaak veel onbesproken of onduidelijk rondom de dood en het afscheid. Het zijn onderwerpen waarover vaak niet makkelijk wordt gesproken en waarover onduidelijkheid of onterechte aannames bestaan.

Wanneer u vragen heeft rondom levenseinde, uitvaart, afscheid en rouw kunt u altijd contact met ons opnemen. Door moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken, kunnen gesprekken ontstaan die ertoe doen en kan er rust ontstaan door helderheid. Dus blijf niet rondlopen met uw vraag, stel hem gerust. Dit kan zowel per mail als telefonisch. Of, wanneer u dat wenst, maken we een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

Weerspiegeling in het water


Een overlijden melden (24/7) of een vraag? Bel: 06 10 09 07 07
Ongeacht waar u verzekerd bent, kunnen wij u begeleiden

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.