Livestreams

Livestream bekijken

Wanneer de uitvaart door Aandacht voor Afscheid wordt verzorgd en er gebruik wordt gemaakt van een livestream, dan wordt op de rouwkaart altijd een websiteadres vermeld. Dit websiteadres wordt per uitvaart aangemaakt. Wilt u meekijken dan is het belangrijk dat u het adres van de vermelde webpagina correct intypt bovenaan in de adresregel van uw browser.
Let op: u kunt de webpagina niet via ‘zoeken’ (bv. Via Google) vinden. De pagina’s worden beveiligd in verband met privacy.

De pagina die op de rouwkaart staat vermeld wordt ingericht als persoonlijke pagina. Hier wordt desgewenst ook bijvoorbeeld de liturgie, de fotopresentatie of een online condoleanceregister geplaatst. De opname van de afscheidsdienst kan achteraf ook via de op de kaart vermelde webpagina worden teruggekeken. De persoonlijke pagina blijft tot 30 dagen na de uitvaart beschikbaar.

Mogelijkheden

Sinds we te maken hebben met de maatregelen ter voorkoming van de verspreiding van corona, wordt er veel vaker gebruik gemaakt van een livestream voorziening. Daar waar een beperkt aantal personen fysiek aanwezig kunnen zijn bij de afscheidsdienst, biedt een livestream de mogelijkheid om op afstand toch verbonden te zijn door in de eigen omgeving mee te kijken middels een livestream. Dit is voor veel mensen een waardevolle mogelijkheid gebleken. Naar verwachting zal ook de komende tijd vaak van livestreams gebruik worden gemaakt.
Inmiddels hebben veel uitvaartlocaties zelf een livestream-voorziening in huis.

Komen we op een locatie waar geen eigen livestream voorziening beschikbaar is, dan huren we desgewenst een externe partij in. Ook wanneer er een uitgebreidere livestream, met ook beelden van voor en na (bijvoorbeeld op de begraafplaats) de afscheidsdienst gewenst is, werken we met een externe partij. Aandacht voor Afscheid heeft goede ervaringen met verschillende partijen (afhankelijk van regio en eisen en wensen).

Achteraf kan een (eventueel gemonteerde) beeldopname van het afscheid worden verzorgd.
De kosten voor een livestream variëren van € 0,- tot ca. € 1.000,-, afhankelijk van de wensen en behoeften en de mogelijkheden van de locatie.

Opnameapparatuur

Carla van Hemert

"Ik wil van betekenis zijn voor mensen in tijden van verlies omdat ik er in geloof dat een persoonlijk en mooi afscheid mensen verder helpt"
Carla van Hemert

Meldnummer bij overlijden (24/7): 06 – 10 09 07 07
Voor overige vragen en contact bij voorkeur: 06 – 24 20 46 30
info@aandachtvoorafscheid-uitvaart.nl

Mijn laatste wensen document (Wilsbeschikking)
Vraag vrijblijvend een offerte aan
Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

 

Kwaliteitsregister uitvaartverzorgers 

Aandacht voor Afscheid begeleidt voor u een persoonlijke uitvaart in de Drechtstreek, de Alblasserwaard en de Hoeksche Waard:

Drechtsteden (Papendrecht, Dordrecht, Zwijndrecht, Sliedrecht, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht, Hardinxveld-Giessendam).
Gemeente Molenlanden (o.a.: Bleskensgraaf, Brandwijk, Kinderdijk, Molenaarsgraaf, Nieuw-Lekkerland, Oud-Alblas en Streefkerk).

In heel Nederland kunnen we u veelal van dienst zijn, o.a. in Ridderkerk, Barendrecht, Rotterdam, Gorinchem of Breda. Neem gerust even contact op om de mogelijkheden te bespreken.