Ervaringen van anderen

Super tevreden over hoe je ingespeeld hebt op de situatie en onze wensen. Het afscheid is precies gegaan zoals we wilden.
Familie L. Dordrecht – juli 2019


Lieve Carla, we willen je hartelijk bedanken voor je lieve zorgen. Zo fijn dat we ons op de momenten konden concentreren en dat jij het allemaal geregeld had. Het is het ‘afscheidsfeest’ geworden wat ze gewild had. We vonden het heel prettig hoe je ons bijstond, advies gaf en ons tegelijkertijd leker ons gang liet gaan. We hebben de week na haar overlijden ervaren als heel fijn en liefdevol en daar heb jij zeker aan bijgedragen. Nogmaals, bedankt voor jouw fijne begeleiding!

Familie K., Papendrecht – juli 2019


Alle lof voor je begeleiding bij het prachtige afscheid van mijn man en onze vader. Ik zal je met trots van harte aanbevelen bij eenieder die je diensten kan gebruiken.

Familie V., Streefkerk – juli 2019


Dankjewel Carla voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Alles is heel fijn verlopen, je vond niks gek en het afscheid was heel mooi zo en is voor ons gegaan zoals we hadden gewild.

Familie M., Dordrecht – juni 2019


Wij hebben Carla als persoon als erg fijn ervaren in deze moeilijke tijd. Ze is warm, lief, betrokken, luistert goed en is meelevend. De begeleiding is accuraat, niet opdringerig en wel meedenkend. Waar nodig ook even de juiste afstand. Bij een volgende uitvaart (hopelijk over hele lange tijd) zou ik Carla zeker weer vragen. Met haar heb je waar voor je geld. Dank je wel Carla, mede dankzij jou heeft mijn lieve moeder een mooi afscheid gehad.

Familie Lagrand – Bremer, Hendrik-Ido-Ambacht – juni 2019


  "Wij hebben zonder meer een duidelijk positief gevoel over de begeleiding door Carla (van Hemert, Aandacht voor Afscheid). Zonder op de voorgrond te treden, adviseerde ze als het gevraagd werd en stuurde ze bij als dat nodig was. Precies zoals wij het voor ogen hadden. Wij bevelen haar zeker aan bij anderen."
Familie Groenendijk, Papendrecht – mei 2019


"Wij hebben de begeleiding door Aandacht voor Afscheid heel warm en positief ervaren. Er was aandacht voor detail en altijd een luisterend oor. Er werd meegedacht en Carla is heel respectvol naar de overledene en de familie toe. Zeer professioneel in haar werk, maar met een warm hart. Dankjewel Carla!"
Familie P. Sommelsdijk / Numansdorp – mei 2019


"Vanaf het eerste contact, voelden wij ons volledige op ons gemak bij Carla, mede dankzij haar rustige en vriendelijke uitstraling. Carla nam alle tijd om alles duidelijk uit te leggen, vragen te beantwoorden en naar onze verhalen te luisteren. Ze geeft tips en suggesties waar nodig, maar onze wensen en mening waren leidend. We hebben heel veel bewondering voor je kalmte tijdens alle hectiek! Mede dankzij Carla hebben we een verdrietige periode op een hele mooie manier kunnen afronden."
Familie van ’t Veer, Sliedrecht  -  april 2019


"Carla luisterde heel goed naar ons maar slaagde er ook in subtiel haar ervaring en advies naar voren te brengen. Tijdens de begrafenis heeft mijn verdriet me verhinderd om op alle facetten te letten. Maar ik heb van anderen gehoord dat de begrafenis indrukwekkend mooi en persoonlijk is geweest. Bedankt daarvoor! En wat ik erg op prijs heb gesteld is het boekje dat je me hebt gegeven. Het geeft me veel steun in deze moeilijke dagen!"
Familie S., Hendrik-Ido-Ambacht – april 2019


"Dankjewel Carla! We hebben mooie reacties gehad over de afscheidsdienst. Ook de medewerkers van de Buitensluis vonden het heel prettig hoe je het deed. Een compliment voor jou hoe zij dit afscheid hebben ervaren, in tegenstelling wat ze gewend zijn…. Wij waren ook erg tevreden: je bent professioneel maar zeker met een echt hart voor je werk maar ook naar ons, de mens die verlies lijdt."
Familie P., Numansdorp / Hoeksche Waard – april 2019


"Ik vond het een hele mooie plechtigheid. Wat ik ervan verwachtte is door Aandacht voor Afscheid prima geregeld, alles klopte. Er werd zeer goed geluisterd naar onze wensen, en we werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. We hebben het erg op prijs gesteld dat we door één en dezelfde persoon zijn begeleid. Het was mooi, alles bij elkaar zijn wij meer dan tevreden."
Familie D., Papendrecht – maart 2019


"Aandacht voor Afscheid was ook echt aandacht voor afscheid. Op alle fronten een 10!
Bij het eerste contact werd al direct vertrouwen opgebouwd en werden er al veel praktische zaken geadviseerd en geregeld.
 De begeleiding tijdens de voorbereiding van de uitvaart hebben wij als heel prettig en rustig ervaren. Er was tijd en ruimte voor onze eigen inbreng. Ook kregen wij nuttige tips en adviezen, zonder dwingend te zijn. Heel fijn vonden wij ook de aandacht voor de kleintjes, er was ook voor hen echt tijd. De uitvaart was prima geregeld. Wij hebben er allemaal een goed gevoel over. Het was goed zo."
Familie van Ee, Heerjansdam – Maart 2019


"Carla heeft rekening gehouden met al onze wensen. Alles was bespreekbaar en ze keek nergens van op. Ze is betrokken en begripvol. Wij vonden haar persoonlijke benadering erg fijn. En ook dat er na de crematie nog persoonlijk contact is, is erg fijn."
Familie de Vries, Dordrecht – Maart 2019


"Wat ons heel erg aansprak in de begeleiding door Carla is dat ze er elke keer voor ons was en ze was ook altijd telefonisch bereikbaar. Ze heeft alles met volle aandacht en zorgvuldigheid geregeld voor de begrafenis. Onze tip: blijf zo doorgaan met wat je doet, want je doet het echt heel goed!"
Aurelie & Richard, Dordrecht – Februari 2019


"Carla je hebt alles heel goed begeleid. Met volle liefde heb je iedereen goed bijgestaan. Ook al hadden wij als familie niet allemaal dezelfde ideeën en behoeften, je gaf iedereen de ruimte om op zijn of haar manier het afscheid in te vullen. En dat werd een mooi geheel. Hartelijk dank daarvoor. Met liefde heb je alles gegeven wat een mens nodig heeft na het verlies van mijn man en onze vader. Nogmaals onze dank, we kijken met een heel goed gevoel terug."
Familie B., Hendrik-Ido-Ambacht – Februari 2019


"Een dikke 10 voor de uitvaartbegeleiding door Carla van Hemert. Ze luisterde goed naar onze behoeften. Het afscheid is een afscheid geworden zoals dat bij ons past. Wat we enorm waarderen is het begrip voor ons, zo prettig dat Carla voor het eerste bezoek helemaal naar ons thuis (Sint-Oedenrode) kwam."
Familie G, Rotterdam / Sint -Oedenrode – Januari 2019


"Carla, ik wil je nogmaals bedanken. Ik heb verschillenden mensen nog gesproken en ze waren vol lof over hoe jij de uitvaart hebt verzorgd. Alles is zo goed verlopen! Ook al wilde we dingen op het laatst anders en moesten dingen geïmproviseerd worden. Maar je bleef de rust zelve. Als mijn tijd ook zal komen en ik de regie vooraf mag hebben, ben je bij mij ook welkom.  Maar ik hoop dat dat nog een tijd mag duren. Heel, heel erg bedankt dat je  er voor mij was en de tijd voor de dingen nam."   
Fam. K, Nieuw-Lekkerland - Januari 2019


 "Niet onverwachts maar wel veel te snel overleed mijn lieve man en onze vader. Daar stonden we, vol in ons verdriet. Één ding wisten we al van tevoren en dat was dat Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid de uitvaart moest begeleiden. Één telefoontje op 1e kerstdag naar Carla en we voelde de zorg over de uitvaart van ons afglijden. 
Carla heeft in de periode tot aan de uitvaart maar ook nog de weken daarna, altijd voor ons klaar gestaan. Dankzij haar kijken wij terug op een hele persoonlijke uitvaart waarin ruimte was voor onze wensen. Dit heeft het afscheid van diegene waar we zoveel van houden iets dragelijker gemaakt. 
We zijn heel dankbaar voor haar warme en liefdevolle aandacht. Carla voelt voor ons als heel vertrouwd vanaf het moment dat ze over de drempel binnen stapte. Carla bedankt voor alles namens een hele dankbare familie."
Familie de H. - Januari 2019


"Wij als familie hebben de uitvaartbegeleiding door Aandacht voor Afscheid als zeer prettig ervaren. Carla is innemend, rustig, betrokken. Haar professionaliteit en betrokkenheid hebben ons erg aangesproken. Erg fijn dat ze op ons pad is gekomen. We bevelen haar zeker aan bij anderen!"
Familie v. D., Dordrecht / Papendrecht – December 2018


"Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid heeft de uitvaart van onze moeder onlangs, op een prachtige locatie, begeleid. Ze heeft ons daarbij zeer invoelend, meedenkend en duidelijk begeleid in de soms complexe wereld van het uitvaartgebeuren. Ze was transparant in de te verwachten mogelijkheden en kosten. Het afscheid was mooi en goed georganiseerd. Haar presentatie tijdens het afscheid was warm en passend bij het soort afscheid dat wij voor ogen hadden. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart en de aanloop ernaartoe. Een aanrader!"
Petra K, Papendrecht - Oktober 2018


"Carla in drie woorden: consciëntieus, bescheiden en betrouwbaar."
Meander Uitvaartopleidingen - Juni 2018


"Carla straal rust en vertrouwen uit en is zeer toegankelijk. Ze is respectvol en sensitief, en 'luistert' ook naar hetgeen niet verteld wordt. Carla is stressbestendig, oplossingsgericht, houdt het overzicht met veel oog voor detail."
Stagebegeleider bij een uitvaartonderneming - April 2018