Ervaringen van anderen

Lieve Carla,
Heel hartelijk dank voor het bijstaan en de ondersteuning na het overlijden van mijn moeder. Samen met jou hebben we een mooi, waardig afscheid voor haar ingevuld. Inclusief haar persoonlijke dragers en de heerlijke hapjes van Willem. Ze zou het geweldig hebben gevonden! En natuurlijk het zingen van Fleur… Je maakte alles mogelijk en dat maakte de pijn voor die dag wat lichter. Nogmaals heel hartelijk dank. Veel liefs!
Familie B., Hoofddorp / Hendrik-Ido-Ambacht,  maart 2021


Het overlijden van onze moeder en hoe wij afscheid wilden nemen was ‘anders’. Vooraf hebben we uitgebreid contact met Carla gehad om mama’s en onze wensen zo ver mogelijk voor te bereiden. Toen het zover was dat onze moeder was overleden, konden wij alles aan Carla overlaten en alle tijd nemen om met elkaar te lachen en te huilen. Tijdens het afscheid hebben we haar leven gevierd, precies zoals ze wilde.
Familie B., Sliedrecht, februari 2021


Wij zijn zeer tevreden over de uitvaartbegeleiding door Aandacht voor Afscheid. De tijd en aandacht die Carla voor ons nam was erg fijn. Ze luistert heel goed naar waar wij behoefte aan hebben.
Mw. C. Bruijninckx-Rossen, Papendrecht, februari 2021


Wij hebben de begeleiding door Carla heel prettig ervaren. Ze leeft oprecht mee en denkt mee in de wensen. Zo hebben we op haar advies toch voor een andere afscheidslocatie gekozen dan we in eerste instantie dachten en daar hebben we zeker geen spijt van. Dit paste bij ons, het werd een afscheid zoals Frits precies had gewild. Carla leeft mee, denkt mee, ze is lief, aardig en behulpzaam. Ik kan haar van harte bij anderen aan bevelen!
Mw. J. de Bruijn-Ottevanger, Zwijndrecht, februari 2021


Helaas kan de ‘aandacht’ niet de ‘leegte’ die er is gekomen in mijn leven invullen. De begeleiding door Carla was wel precies goed: vanaf het begin prettig en vertrouw, een goed luisterend oor, meelevend, meedenkend. Ze heeft ontzorgd zonder ‘dominant’ te zijn. Veel mensen hebben via de livestream het afscheid toch heel persoonlijk kunnen meebeleven.
Fam. de K. , Hendrik-Ido-Ambacht, januari 2021


Carla heeft ons zo goed als het maar mogelijk was begeleid na het overlijden van mijn man. De echte, oprechte aandacht en haar persoonlijkheid hebben wij als erg helpend ervaren. Het afscheid was mooi en helemaal passend voor ons.
Fam. B., Ridderkerk, januari 2021


De begeleiding door Aandacht voor Afscheid is in één woord top! Carla neemt de tijd, voert rustige gesprekken, ze is begripvol en denkt mee. We konden altijd bij haar terecht met vragen. En ook op de gekste tijden reageerde antwoorde ze snel per Whatsapp. Het was heel fijn om van A tot Z door 1 persoon te worden begeleid en Carla heeft een heel mooi, passend afscheid van onze vader verzorgd.
Familie Brand, Hendrik-Ido-Ambacht, december 2020


Wij hebben de begeleiding door Carla als heel correct ervaren. Ze heeft goed begrip voor emoties en gaat daar respectvol mee om. Tegelijkertijd is ze doortastend, geeft ze snel overzicht, komt de afspraken goed na. En de factuur viel ook nog mee. In 1 woord: prima, wij bevelen Aandacht voor Afscheid zeker bij anderen aan.
Familie Jaquet, Papendrecht, december 2020


Door de rollercoaster waar wij in zaten, zijn we door Carla ontzettend fijn begeleid naar het afscheid. Vanaf het begin al een begeleiding waar we volledig op hebben vertrouwd. Ze heeft ons door het hele proces van afscheid nemen meegenomen. Dit heeft zeker mee geholpen met het accepteren van het overlijden en bij de rouw.
We hebben veel steun en wijsheid van Carla gekregen. Ze kwam met goede aanvullingen en ideeën. Het voelde heel vertrouwd, ze werd een beetje ‘deel’ van de familie. Carla werkt in alle bescheidenheid, maar is er voor je. Wij kijken terug op een warm en respectvol afscheid.
Familie G., Dordrecht/Zwijndrecht, november 2020


Wij hebben de begeleiding door Carla als zeer prettig ervaren. Haar persoonlijke aandacht is erg fijn en helpend. Carla nam ons veel uit handen, zonder ons te ‘overrulen’. Ze voelde goed aan wat wij wilden voor het afscheid van onze ouders. Ze dacht mee en liet de keuzes aan ons. Tijdens zo’n droevige tijd ben je blij als er tijd voor je wordt genomen en alles goed geregeld wordt.
Familie B., Sliedrecht / Hardinxveld-Giessendam, september 2020 – april 2021


Van het begin tot het einde zijn wij met veel begrip begeleid door Carla. Niets was te veel. Voor ons waren er veel vragen, maar we konden ten alle tijden bij Carla terecht. Ze geeft ook goede adviezen voor teksten, muziek etc. Ondanks de corona maatregelen is het afscheid perfect verlopen. Het was heel persoonlijk, ook voor de velen die via de livestream het afscheid meebeleefden. Carla, je hebt gezorgd voor een mooi afscheid van mijn man, onze vader en opa. Heel veel dank!
Fam. T. Bisschop, Zwijndrecht, oktober 2020


Wij hebben de begeleiding door Carla van Aandacht voor Afscheid van het begin tot het einde als heel warm en menselijk ervaren. Ze heeft voor alle facetten en ieder persoon aandacht. En ze voelde ons goed aan. Het afscheid was precies zoals we het wilden.
Fam. P., Breda / Papendrecht, oktober 2020


De begeleiding door Carla was fijn: fijn in een tijd waarin veel moet worden geregeld dat je ons veel uit handen nam en ons adviseerde over hoe bepaalde dingen aan te pakken. Alles was netjes en zorgvuldig geregeld. We kunnen niet bedenken wat je beter zou kunnen doen. Nogmaals bedankt!!
Mw. B., Nieuw-Lekkerland, oktober 2020


Carla heeft de uitvaart van onze moeder mooi en netjes geregeld. We kunnen er met een goed gevoel op terugkijken en dat is heel belangrijk. Bedankt voor je inzet en fijne begeleiding!
Familie T., Oud-Alblas / Papendrecht, oktober 2020


Vanaf het eerste contact konden wij op een open en ontspannen wijze zowel de persoonlijke als zakelijke onderwerpen bespreken. Er is alle ruimte en tijd om zaken te bespreken. Carla denkt mee en geeft waardevolle tips. Haar betrokkenheid, empathie en professionaliteit zorgen voor vertrouwen en rust, essentieel in een moeilijke periode.
“Ga zo door. Wij kunnen ons geen betere uitvaartbegeleider voorstellen.”
Pieter A. Bakker, Dordrecht – oktober 2020


Wij hebben de persoonlijke aandacht en de tijd die er is genomen door Carla erg fijn gevonden. Ze had echt de aandacht om naar ons te luisteren en zich in te leven in ons gemis. Alles werd voor ons geregeld en er werd aan alles gedacht, niks was teveel. Carla is een heel fijne en rustige vrouw. Bij een eventuele volgende uitvaart is haar nummer de eerste die wij bellen.
Mevr. v.d. Waal, Hendrik-Ido-Ambacht – september 2020


Carla, wij willen je bij deze nogmaals hartelijk bedanken voor je goede zorgen en de mooie afscheidsdienst. Het was zoals mijn vader het zou willen en straalde de gehele dag rust uit, iets wat voor ons en vooral ook voor onze moeder erg fijn was.
Familie R., Papendrecht – september 2020


Bedankt voor alle inspanningen afgelopen week en de mooie afronding van vandaag. Alles was precies zoals hij en ook wij wilden. Kortom: bedankt voor de fijne zorgen en alle momenten van Aandacht voor ons.
Familie L. Zwijndrecht – september 2020


Na het verlies van mijn partner hebben we heel veel steun gehad aan Carla van Aandacht voor Afscheid. Ze heeft heel goed naar ons geluisterd, ze wist precies wat we bedoelden en ook goed aangevoeld wat wel en niet gewenst was. Het is een mooi afscheid geworden, alles was tot in de puntjes verzorgd. We kregen daar ook veel reacties op van anderen en dat doet je toch goed. De kosten waren ook helder (ook vooraf), en dat was het meer dan waard. We kunnen Carla bij iedereen aanbevelen die een dierbare verliest of gaat verliezen.
Mevrouw v.d. Waal – Bakker, partner van de heer Hamerslag, Zwijndrecht – september 2020


We hadden een goed en fijn contact met Carla, ze luistert goed naar je. Ze is heel meevoelend en heeft goede tips. Alles werd rustig en in etappes doorgenomen waardoor wij alle beslissingen goed konden nemen. Wij waren zeer tevreden over de begeleiding.
Familie S., Alblasserdam – augustus 2020


Wat ons zo aansprak in de werkwijze van Carla van Aandacht voor Afscheid is letterlijk de aandacht voor het afscheid. Met veel respect voor de overledene en ook veel respect en aandacht voor de familie. Ze heeft heel goed geluisterd naar ons en een enorm persoonlijk en passend afscheid verzorgd voor ons.
Familie de Zeeuw, Dordrecht - augustus 2020


We hebben het contact met Carla als zeer prettig ervaren. Ze luistert goed, adviseert goed (onafhankelijk) is betrokken en duidelijk. Wij vinden Carla een geweldige uitvaartbegeleider, die alles deed en doet om het ons als nabestaanden zo prettig mogelijk te maken, ondanks het verdriet. D.m.v. adviezen en vooral de menselijke kant toonde, waar je op dat moment behoefte aan hebt. En tevens had ze al het “papierwerk” en de kosten keurig overizhtelijk en op orde. Fijn dat sommige mensen van hun werk hun roeping maken. Grote dank!
Familie Schutzelaars, Zwijndrecht – juli 2020


Wij hebben de begeleiding door Carla, na het overlijden van mijn man en onze vader en schoonvader als heel fijn ervaren. Iemand die de leiding neemt in de “chaos”, vertrouwen geeft, meedenkt en toch beslissingen bij ons gelaten. Heel correct. Fijne begeleiding naar het afscheid toe en ook de toespraak van Carla tijdens het afscheid was heel mooi en passend. We hebben het contact met Carla als heel waardevol ervaren!
Familie Kranendonk – v.d. Meulen, Zwijndrecht - juni 2020


Wat mij erg aanspreekt is de openheid en de aandacht waarmee alles rondom het afscheid van mijn man is besproken. Carla had zich steeds ook goed voorbereid op de gesprekken. Ze denkt positief mee, geeft adviezen en draagt ideeën aan om te komen tot een persoonlijk, waardig en passend afscheid, maar daarin nadrukkelijk de keuzemogelijkheden latend bij mijn overleden man danwel mijzelf en de andere naasten. Carla heeft alle aandacht en tijd die wij nodig hadden voor een goed en persoonlijk afscheid (meer dan je normaliter van een uitvaartonderneming mag verwachten!!) Carla heeft een professionele uitstraling, houding en handelswijze. Geeft rust en ruimte en heeft een bijzonder goed invoelingsvermogen en kan heel goed luisteren.
Familie S., Papendrecht – juni 2020


Op alle fronten een 10! Wat ons in het bijzonder aanspreek is hoe Carla als persoon te werk gaat en de rust die we hebben ervaren tijdens de begeleiding door Carla.
Familie V., Papendrecht– mei 2020


Carla heeft veel kennis van zaken en heeft ervoor gezorgd dat wij op een mooie en fijne manier afscheid van onze zoon hebben kunnen nemen. Ze was oprecht geïnteresseerd in ons, onze zoon en ons verhaal. Ze was bereid om alles uit handen te nemen waar dat nodig was, zodat wij ons konden concentreren op ons verdriet en de invulling van het afscheid. Hierdoor kunnen wij terugkijken op iets moois wat erg helpt bij de verwerking van ons verdriet. We konden alles vragen en als ze het antwoord niet meteen zeker wist, zocht ze het voor ons uit. Ook heeft ze de juiste contacten waardoor het afscheid en alles daar omheen voor ons op een prettige manier kon verlopen. Wat ons erg aansprak is de daadkracht van Carla en haar inlevingsvermogen. Ze wist precies wanneer ze door kon vragen om dingen geregeld te krijgen of keuzes voor te leggen, maar ook wanneer dat niet kon.
Familie S., Zwijndrecht – mei 2020


Wij willen je heel erg bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan en betekend. We waren en zijn erg blij met je begeleiding, ook blij verrast met je persoonlijke inbreng tijdens de dienst. Dat maakte dat je heel dichtbij was. We hoorden dit ook terug van de mensen die de uitzending meekeken… je bent een bijzonder uitvaartondernemer!
Familie G., Papendrecht en andere plaatsen in Nederland – mei 2020


Wat wij erg waarderen is dat je zo goed naar ons luisterde en zo respectvol met ons verdriet en onze wensen bent omgegaan. Zelfs het bijna onmogelijke was mogelijk. Alleen maar 9-ens zegt genoeg, denk ik. Tot in de kleinste puntjes verzorgd. Een uitvaart (hoe droevig ook) waar we trots op zijn en met veel liefde op terug kunnen kijken. Eigenlijk hadden we een 10 moeten geve. “Maar die 10 houd ik voor mezelf (onszelf)” zou mijn lieve man en onze prachtige vader zeggen..
Familie P., Papendrecht – april 2020


Wat ons heel erg aansprak in de begeleiding van Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid: Carla is een oprecht eerlijk en betrokken persoon. Met passie voor haar werk. De hele familie is zeer te spreken over de betrokken en persoonlijke aandacht van Carla. Wij bevelen haar zeker van harte aan bij anderen.
Familie de L., Papendrecht – april 2020


Wij hebben de begeleiding door Carla als heel rustig en aandachtig ervaren. Geen poeha, geen uitvaartjargon, houden zo!
Familie K., Papendrecht – april 2020


We willen je bedanken voor de goede zorgen. We kijken met een goed gevoel terug op het afscheid van onze lieve vader. Je doet de naam van je bedrijf eer aan. Er was aandacht voor al onze wensen, het voelde goed hoe je alles hebt gedaan. We willen je bedanken voor je warmte en je geduld. Voor het meedenken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. We zijn allemaal erg blij met je!
Familie P., Papendrecht – april 2020


Beste Carla, je was voor ons een hele grote steun in de afgelopen verdrietige tijd. Wij waarderen met volle bewondering jouw inzet. En steun. Namens ons allemaal onze hartelijke dank!
Familie d. L., Papendrecht – april 2020


Beste Carla, mijn kinderen en ik willen je graag bedanken voor de begeleiding en organisatie van de crematie van mijn vrouw. Je hebt ons ontzettend ontzorgd en het was zeer liefdevol. Ontzettend bedankt!
Familie d.J., Hendrik-Ido-Ambacht – maart 2020


De begeleiding van de begrafenis door Carla was heel respectvol, geduldig en begripvol. Aan al onze wensen is voldaan en we konden alle tijd nemen dankzij Carla, ook toen de begrafenis een beetje uitliep.
(i.v.m. Boeddhistische rituelen op de begraafplaats)
Familie W., Hendrik-Ido-Ambacht – maart 2020


Na een vroegtijdig contact hadden we samen met Carla alle wensen en details besproken en vastgelegd. Later was er ook voldoende ruimte voor alternatieve wensen. We hadden een goede ‘klik’ met Carla als persoon en hebben de begeleiding door haar als erg prettig ervaren. We bevelen haar zeker aan bij anderen.
René de Vries & Anita Verhoef, Spijkernisse / Papendrecht – januari 2020


Vanaf het eerste contact tot het laatste moment altijd liefdevol, rustig luisterend en meedenkend. Duidelijkheid over de gang van zaken, en denk ook mee over hoe de kosten lager konden blijven. Voelt ons verdriet en wensen goed aan. Het afscheid/de uitvaart is voor ons, dankzij Carla van Hemert, mooi en persoonlijk geweest. Ze gaf ons steun bij ons grote verdriet. Blijf vooral zo doorgaan!
Wil Kers-Stam en Karin Kooijman, Dordrecht - januari 2020


Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid heeft ons geholpen en meegedacht om een mooie en persoonlijke uitvaart te regelen voor onze dierbare moeder. Dit alles door goed te luisteren, de juiste vragen te stellen en door goed advies te geven. Carla is een warm persoon en een grote steun tijdens een verdrietige periode.
Familie Sleeking, Papendrecht – december 2019


Na 1 telefoontje, na het overlijden van mijn moeder, liep alles op rolletjes. We hebben de kist uitgezocht en de kaart besproken. Toen mochten mijn dochter en ik onder begeleiding van 2 lieve mensen mijn moeder wassen en aankleden, opmaken. Mijn broer en mijn zoon legden mamma in de kist. Tot bij de auto de kist met mamma zelf gereden, auto zelf gesloten en erachter gelopen tot de hoek, heel mooi. Mamma was heel mooi opgebaard en de afscheidsdienst was super. Zelf de kist op het graf geplaatst. Zo fijn dat we zoveel zelf mochten en konden doen. Carla, je bent geweldig! Je liefdevolle, begripvolle en geduldige begeleiding was ons tot grote steun.
Magda Limpens, Hendrik-Ido-Ambacht – december 2019


Binnen 1 uur na het eerste contact kwam Carla langs en ze is in de week vooraf de uitvaart “niet meer weggeweest”. Ook na de uitvaart kwam Carla langs na te praten, te adviseren en wat dingen voor ons te regelen. Super! Carla is een warm persoon en heeft goede ideeën aangedragen. Samen hebben we er iets “moois” van gemaakt. Ook de kosten waren vooraf helemaal duidelijk en de factuur klopte volledig. Allemaal 10-en, in 1 woord TOP! Wij hebben geen punten voor verbetering: vooral zo doorgaan!
Familie V., Streefkerk – december 2019


Wat ons erg heeft aangesproken in de dienstverlening van/begeleiding door Aandacht voor Afscheid is het goede contact met en oog en aandacht voor de nabestaanden. Duidelijkheid in mogelijkheden en de kosten ervan. En het was een op en top verzorgde uitvaart.
Familie Smits, Hendrik-Ido-Ambacht / Alblasserdam, november 2019


Een dikke 10 op alle punten, niets dan lof voor hoe je ons hebt begeleid!
Familie K., Dordrecht / Papendrecht – november 2019


Lieve Carla,
Op deze manier wil ik je nog extra bedanken voor alles wat je voor mij en mijn kinderen hebt betekend. Zonder jou was dit afscheid van mijn moeder niet mogelijk geweest. Deze herinnering is voor altijd, dankjewel hiervoor. Met veel liefs en respect, M.
Dordrecht – november 2019

Bedanktkaartje


We hebben de begeleiding door Carla van Aandacht voor Afscheid als erg prettig en warm ervaren. Carla gaf ons veel vertrouwen. We hoefden zelf nergens aan te denken of ons zorgen over te maken. Dat geeft veel rust. Op alle fronten krijgt ze van ons een 10. De persoonlijke manier van begeleiden en het meedenken sprak ons heel erg aan. We bevelen haar zeker aan bij anderen.
Familie H., Papendrecht – oktober 2019


Ik ben heel gelukkig met mijn keuze voor jou Carla! We hadden er allemaal een goed gevoel over hoe alles is gegaan. We vertellen ook iedereen dat het zo een mooi afscheid is geweest. Ook het samenzijn daarna was heel fijn. Met de familie onder elkaar, was er een ontspannen sfeer. Het was inderdaad een goed besluit van de dag. Heel erg bedankt voor je begeleiding en mocht het weer nodig zijn, dan komen we weer bij jou.
Familie P., Papendrecht – september 2019


Aandacht voor Afscheid heeft ons fijn begeleid. We wisten dat Carla met vakantie zou gaan. Toch was het fijn dat ze het eerste deel voor ons heeft begeleid/geregeld. We hadden er alle vertrouwen in dat ze alles goed zou overdragen naar haar waarnemer. Die heeft ons verder begeleid en alles heel goed overgenomen.
Zwijndrecht – augustus 2019


Super tevreden over hoe je ingespeeld hebt op de situatie en onze wensen. Het afscheid is precies gegaan zoals we wilden.
Familie L. Dordrecht – juli 2019


Lieve Carla, we willen je hartelijk bedanken voor je lieve zorgen. Zo fijn dat we ons op de momenten konden concentreren en dat jij het allemaal geregeld had. Het is het ‘afscheidsfeest’ geworden wat ze gewild had. We vonden het heel prettig hoe je ons bijstond, advies gaf en ons tegelijkertijd leker ons gang liet gaan. We hebben de week na haar overlijden ervaren als heel fijn en liefdevol en daar heb jij zeker aan bijgedragen. Nogmaals, bedankt voor jouw fijne begeleiding!

Familie K., Papendrecht – juli 2019


Alle lof voor je begeleiding bij het prachtige afscheid van mijn man en onze vader. Ik zal je met trots van harte aanbevelen bij eenieder die je diensten kan gebruiken.

Familie V., Streefkerk – juli 2019


Dankjewel Carla voor alles wat je voor ons hebt gedaan! Alles is heel fijn verlopen, je vond niks gek en het afscheid was heel mooi zo en is voor ons gegaan zoals we hadden gewild.

Familie M., Dordrecht – juni 2019


Wij hebben Carla als persoon als erg fijn ervaren in deze moeilijke tijd. Ze is warm, lief, betrokken, luistert goed en is meelevend. De begeleiding is accuraat, niet opdringerig en wel meedenkend. Waar nodig ook even de juiste afstand. Bij een volgende uitvaart (hopelijk over hele lange tijd) zou ik Carla zeker weer vragen. Met haar heb je waar voor je geld. Dank je wel Carla, mede dankzij jou heeft mijn lieve moeder een mooi afscheid gehad.

Familie Lagrand – Bremer, Hendrik-Ido-Ambacht – juni 2019


  "Wij hebben zonder meer een duidelijk positief gevoel over de begeleiding door Carla (van Hemert, Aandacht voor Afscheid). Zonder op de voorgrond te treden, adviseerde ze als het gevraagd werd en stuurde ze bij als dat nodig was. Precies zoals wij het voor ogen hadden. Wij bevelen haar zeker aan bij anderen."
Familie Groenendijk, Papendrecht – mei 2019


"Wij hebben de begeleiding door Aandacht voor Afscheid heel warm en positief ervaren. Er was aandacht voor detail en altijd een luisterend oor. Er werd meegedacht en Carla is heel respectvol naar de overledene en de familie toe. Zeer professioneel in haar werk, maar met een warm hart. Dankjewel Carla!"
Familie P. Sommelsdijk / Numansdorp – mei 2019


"Vanaf het eerste contact, voelden wij ons volledige op ons gemak bij Carla, mede dankzij haar rustige en vriendelijke uitstraling. Carla nam alle tijd om alles duidelijk uit te leggen, vragen te beantwoorden en naar onze verhalen te luisteren. Ze geeft tips en suggesties waar nodig, maar onze wensen en mening waren leidend. We hebben heel veel bewondering voor je kalmte tijdens alle hectiek! Mede dankzij Carla hebben we een verdrietige periode op een hele mooie manier kunnen afronden."
Familie van ’t Veer, Sliedrecht  -  april 2019


"Carla luisterde heel goed naar ons maar slaagde er ook in subtiel haar ervaring en advies naar voren te brengen. Tijdens de begrafenis heeft mijn verdriet me verhinderd om op alle facetten te letten. Maar ik heb van anderen gehoord dat de begrafenis indrukwekkend mooi en persoonlijk is geweest. Bedankt daarvoor! En wat ik erg op prijs heb gesteld is het boekje dat je me hebt gegeven. Het geeft me veel steun in deze moeilijke dagen!"
Familie S., Hendrik-Ido-Ambacht – april 2019


"Dankjewel Carla! We hebben mooie reacties gehad over de afscheidsdienst. Ook de medewerkers van de Buitensluis vonden het heel prettig hoe je het deed. Een compliment voor jou hoe zij dit afscheid hebben ervaren, in tegenstelling wat ze gewend zijn…. Wij waren ook erg tevreden: je bent professioneel maar zeker met een echt hart voor je werk maar ook naar ons, de mens die verlies lijdt."
Familie P., Numansdorp / Hoeksche Waard – april 2019


"Ik vond het een hele mooie plechtigheid. Wat ik ervan verwachtte is door Aandacht voor Afscheid prima geregeld, alles klopte. Er werd zeer goed geluisterd naar onze wensen, en we werden goed geïnformeerd over de mogelijkheden. We hebben het erg op prijs gesteld dat we door één en dezelfde persoon zijn begeleid. Het was mooi, alles bij elkaar zijn wij meer dan tevreden."
Familie D., Papendrecht – maart 2019


"Aandacht voor Afscheid was ook echt aandacht voor afscheid. Op alle fronten een 10!
Bij het eerste contact werd al direct vertrouwen opgebouwd en werden er al veel praktische zaken geadviseerd en geregeld.
 De begeleiding tijdens de voorbereiding van de uitvaart hebben wij als heel prettig en rustig ervaren. Er was tijd en ruimte voor onze eigen inbreng. Ook kregen wij nuttige tips en adviezen, zonder dwingend te zijn. Heel fijn vonden wij ook de aandacht voor de kleintjes, er was ook voor hen echt tijd. De uitvaart was prima geregeld. Wij hebben er allemaal een goed gevoel over. Het was goed zo."
Familie van Ee, Heerjansdam – Maart 2019


"Carla heeft rekening gehouden met al onze wensen. Alles was bespreekbaar en ze keek nergens van op. Ze is betrokken en begripvol. Wij vonden haar persoonlijke benadering erg fijn. En ook dat er na de crematie nog persoonlijk contact is, is erg fijn."
Familie de Vries, Dordrecht – Maart 2019


"Wat ons heel erg aansprak in de begeleiding door Carla is dat ze er elke keer voor ons was en ze was ook altijd telefonisch bereikbaar. Ze heeft alles met volle aandacht en zorgvuldigheid geregeld voor de begrafenis. Onze tip: blijf zo doorgaan met wat je doet, want je doet het echt heel goed!"
Aurelie & Richard, Dordrecht – Februari 2019


"Carla je hebt alles heel goed begeleid. Met volle liefde heb je iedereen goed bijgestaan. Ook al hadden wij als familie niet allemaal dezelfde ideeën en behoeften, je gaf iedereen de ruimte om op zijn of haar manier het afscheid in te vullen. En dat werd een mooi geheel. Hartelijk dank daarvoor. Met liefde heb je alles gegeven wat een mens nodig heeft na het verlies van mijn man en onze vader. Nogmaals onze dank, we kijken met een heel goed gevoel terug."
Familie B., Hendrik-Ido-Ambacht – Februari 2019


"Een dikke 10 voor de uitvaartbegeleiding door Carla van Hemert. Ze luisterde goed naar onze behoeften. Het afscheid is een afscheid geworden zoals dat bij ons past. Wat we enorm waarderen is het begrip voor ons, zo prettig dat Carla voor het eerste bezoek helemaal naar ons thuis (Sint-Oedenrode) kwam."
Familie G, Rotterdam / Sint -Oedenrode – Januari 2019


"Carla, ik wil je nogmaals bedanken. Ik heb verschillenden mensen nog gesproken en ze waren vol lof over hoe jij de uitvaart hebt verzorgd. Alles is zo goed verlopen! Ook al wilde we dingen op het laatst anders en moesten dingen geïmproviseerd worden. Maar je bleef de rust zelve. Als mijn tijd ook zal komen en ik de regie vooraf mag hebben, ben je bij mij ook welkom.  Maar ik hoop dat dat nog een tijd mag duren. Heel, heel erg bedankt dat je  er voor mij was en de tijd voor de dingen nam."   
Fam. K, Nieuw-Lekkerland - Januari 2019


 "Niet onverwachts maar wel veel te snel overleed mijn lieve man en onze vader. Daar stonden we, vol in ons verdriet. Één ding wisten we al van tevoren en dat was dat Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid de uitvaart moest begeleiden. Één telefoontje op 1e kerstdag naar Carla en we voelde de zorg over de uitvaart van ons afglijden. 
Carla heeft in de periode tot aan de uitvaart maar ook nog de weken daarna, altijd voor ons klaar gestaan. Dankzij haar kijken wij terug op een hele persoonlijke uitvaart waarin ruimte was voor onze wensen. Dit heeft het afscheid van diegene waar we zoveel van houden iets dragelijker gemaakt. 
We zijn heel dankbaar voor haar warme en liefdevolle aandacht. Carla voelt voor ons als heel vertrouwd vanaf het moment dat ze over de drempel binnen stapte. Carla bedankt voor alles namens een hele dankbare familie."
Familie de H. - Januari 2019


"Wij als familie hebben de uitvaartbegeleiding door Aandacht voor Afscheid als zeer prettig ervaren. Carla is innemend, rustig, betrokken. Haar professionaliteit en betrokkenheid hebben ons erg aangesproken. Erg fijn dat ze op ons pad is gekomen. We bevelen haar zeker aan bij anderen!"
Familie v. D., Dordrecht / Papendrecht – December 2018


"Carla van Hemert van Aandacht voor Afscheid heeft de uitvaart van onze moeder onlangs, op een prachtige locatie, begeleid. Ze heeft ons daarbij zeer invoelend, meedenkend en duidelijk begeleid in de soms complexe wereld van het uitvaartgebeuren. Ze was transparant in de te verwachten mogelijkheden en kosten. Het afscheid was mooi en goed georganiseerd. Haar presentatie tijdens het afscheid was warm en passend bij het soort afscheid dat wij voor ogen hadden. Wij kijken met een heel goed gevoel terug op de uitvaart en de aanloop ernaartoe. Een aanrader!"
Petra K, Papendrecht - Oktober 2018


"Carla in drie woorden: consciëntieus, bescheiden en betrouwbaar."
Meander Uitvaartopleidingen - Juni 2018


"Carla straal rust en vertrouwen uit en is zeer toegankelijk. Ze is respectvol en sensitief, en 'luistert' ook naar hetgeen niet verteld wordt. Carla is stressbestendig, oplossingsgericht, houdt het overzicht met veel oog voor detail."
Stagebegeleider bij een uitvaartonderneming - April 2018